Κωνσταντίνος Μουκανάκης

  • Home
  • Κωνσταντίνος Μουκανάκης
Ειδικός Παιδαγωγός

Τσιάρα Ευγενία

Η Ευγενία Τσιάρα είναι εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής -ειδική παιδαγωγός. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Γλωσσολογίας και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην ειδική και συμπεριληπτική εκπαίδευση με εξειδίκευση στον αυτισμό.

Έχει ολοκληρώσει το εκπαιδευτικό σεμινάριο της Εφαρμοσμένης Ανάλυσης Συμπεριφοράς (ABA) από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Έχει εργαστεί ως βοηθός ειδικής αγωγής σε τυπικά δημοτικά σχολεία του Ηνωμένου Βασιλείου εφαρμόζοντας εξατομικευμένα εκπαιδευτικά πλάνα μάθησης και έχει εκπαιδευτεί σε ποικίλες μεθόδους παρέμβασης, όπως στο ΤEACCH, στο σύστημα εναλλακτικών συστημάτων επικοινωνίας (PECS) και στο ΑΒΑ. Ακόμη, έχει εμπειρία και ως εκπαιδευτικός παράλληλης στήριξης σε ιδιωτικό σχολείο.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε κέντρα ειδικών θεραπειών και συγκεκριμένα στην πρώιμη παρέμβαση σε παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές και αναλαμβάνει το σχεδιασμό προγραμμάτων παρέμβασης σε παιδιά με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, καθώς και με αναπτυξιακές διαταραχές.

Ενταξιακο Κεντρο Παιδιου και Εφηβου, i.c.CAN

Παρατηρείτε κάτι ανησυχητικό στην ανάπτυξη του παιδιού σας; Η διεπιστημονική ομάδα του κέντρου μας είναι στη διάθεσή σας για τυχόν απορίες και προβληματισμούς σας.
  • 210 96 19 445
  • info@ic-can.gr
  • Αττικής 44, Άνω Γλυφάδα
Επικοινωνήστε Μαζί Μας!