Βασιλική Αποστόλου

  • Home
  • Βασιλική Αποστόλου
Ειδική Παιδαγωγός

Βασιλική Αποστόλου

Η Βασιλική Αποστόλου είναι ειδική παιδαγωγός. Είναι απόφοιτη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Πατρών και Λευκωσίας.

Έχει πιστοποίηση γνώσης του συστήματος γραφής και ανάγνωσης Τυφλών Braille. Έχει πραγματοποιήσει ετήσια σεμινάρια στην Σχολική Ψυχολογία και στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Έχει ολοκληρώσει βιωματικό σεμινάριο στη Δυσλεξία και τη Φωνολογική Επίγνωση με διδάσκουσα την κυρία Σουζάνα Παντελιάδου. Έχει παρακολουθήσει και συμμετέχει σε σεμινάρια σχετικά με την αξιολόγηση και την αποκατάσταση των ειδικών μαθησιακών δυσκολιών.

Παρακολουθεί εποπτείες για το TEACCH αλλά και για τον εντοπισμό και τον σχεδιασμό προγραμμάτων παρέμβασης σχετικά με τις μαθησιακές δυσκολίες. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση σε ειδικό σχολείο και ταυτόχρονα ασχολούνταν με τη μελέτη μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες.

Από το 2020 έως 2022 εργαζόταν ως παράλληλη στήριξη σε ιδιωτικό σχολείο και από το 2020 εργάζεται σε κέντρα ειδικών θεραπειών αναλαμβάνοντας την αξιολόγηση και τη δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων αποκατάστασης μαθησιακών δυσκολιών. Από το 2022 εργάζεται ως εκπαιδευτικός γενικής εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας.

Ενταξιακο Κεντρο Παιδιου και Εφηβου, i.c.CAN

Παρατηρείτε κάτι ανησυχητικό στην ανάπτυξη του παιδιού σας; Η διεπιστημονική ομάδα του κέντρου μας είναι στη διάθεσή σας για τυχόν απορίες και προβληματισμούς σας.
  • 210 96 19 445
  • info@ic-can.gr
  • Αττικής 44, Άνω Γλυφάδα
Επικοινωνήστε Μαζί Μας!