Ευαγγελία Μπέλλου

  • Home
  • Ευαγγελία Μπέλλου
Ειδική Παιδαγωγός

Ευαγγελία Μπέλλου

Η Μπέλλου Ευαγγελία είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, του Πανεπιστημίου Αθηνών (βαθμός πτυχίου 8,4). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος της Σχολικής Ψυχολογίας με κατεύθυνση Εφαρμογές Ψυχολογίας στη Σχολική Κοινότητα του τμήματος Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών της έλαβε υποτροφία για τις υψηλές ακαδημαϊκές της επιδόσεις. Επιπλέον ολοκλήρωσε το ετήσιο πρόγραμμα «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, από όπου έλαβε βεβαίωση αριστείας και παρακολούθησε το ετήσιο σεμινάριο «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση» του Αιγαίου Πανεπιστημίου.

Επίσης, έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σε θέματα αξιολόγησης και παρέμβασης σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.

Πραγματοποίησε την ετήσια πρακτική της άσκηση στο Ειδικό Δημοτικό Εγκεφαλικής Παράλυσης Αργυρούπολης (Πόρτα Ανοιχτή) και στο ΚΕΔΑΣΥ Δ´ Αθήνας.

Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός γενικής εκπαίδευσης σε ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά σχολεία των νοτίων προαστίων, καθώς και σε κέντρα ειδικών θεραπειών της ειδικής αγωγής αναλαμβάνοντας το σχεδιασμό εξατομικευμένων παρεμβάσεων για την αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον κλάδο ειδικής αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ως εκπαιδευτικός παράλληλης στήριξης.

Ενταξιακο Κεντρο Παιδιου και Εφηβου, i.c.CAN

Παρατηρείτε κάτι ανησυχητικό στην ανάπτυξη του παιδιού σας; Η διεπιστημονική ομάδα του κέντρου μας είναι στη διάθεσή σας για τυχόν απορίες και προβληματισμούς σας.
  • 210 96 19 445
  • info@ic-can.gr
  • Αττικής 44, Άνω Γλυφάδα
Επικοινωνήστε Μαζί Μας!