Μάνια Χαϊκάλη

  • Home
  • Μάνια Χαϊκάλη
Ψυχολόγος

Μάνια Χαϊκάλη

Η Μάνια Χαϊκάλη είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος με Αρ. Πρωτ. 5990/18/11/13.

Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχολογία Παιδιών και Εφήβων (ΜSc in Child and Adolescent Mental Health) στο University of Northampton.

Εκπαιδεύεται μέσα από προσωπική ψυχοθεραπεία και εποπτεία συστημικής κατεύθυνσης στην ατομική θεραπεία ενήλικα, παιδιού και εφήβου στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου.

Έχει εργαστεί σε σχολεία γενικής εκπαίδευσης σε Ελλάδα, Αγγλία και Γαλλία ως σχολικός ψυχολόγος.

Έχει εκπαιδευτεί στη διαγνωστική αξιολόγηση και στη χορήγηση ψυχομετρικών δοκιμασιών (WPPSI-R, WISC-III, WAIS-IV) καθώς και στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό εφήβων και ενηλίκων.

Έχει συνεργαστεί με κέντρα συμβουλευτικής όπου ασχολήθηκε κυρίως με τη συμβουλευτική γονέων, την ατομική θεραπεία ενηλίκων, παιδιών και εφήβων.

Έχει συντονίσει ομάδες ψυχοεκπαίδευσης γονέων και υπήρξε συνεργάτης της Μονάδας Διαταραχών – Υπερικινητικότητας, Προσοχής και Μάθησης του Β’ Παιδοψυχιατρικού Τμήματος του Νοσοκομείου Π.&Α. Κυριακού.

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επαγγελματικής της κατάρτισης και παράλληλα με την ψυχοθεραπευτική της εκπαίδευση, παρακολουθεί πανεπιστημιακά συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ενταξιακο Κεντρο Παιδιου και Εφηβου, i.c.CAN

Παρατηρείτε κάτι ανησυχητικό στην ανάπτυξη του παιδιού σας; Η διεπιστημονική ομάδα του κέντρου μας είναι στη διάθεσή σας για τυχόν απορίες και προβληματισμούς σας.
  • 210 96 19 445
  • info@ic-can.gr
  • Αττικής 44, Άνω Γλυφάδα
Επικοινωνήστε Μαζί Μας!