Ελένη Φραγκάκη

  • Home
  • Ελένη Φραγκάκη
Λογοθεραπεύτρια

Ελένη Φραγκάκη

Η Ελένη Φραγκάκη απέκτησε πτυχίο Λογοθεραπείας από το Πανεπιστήμιο Queen’s Margaret του Εδιμβούργου το 2009 και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στις «Μαθησιακές Δυσκολίες» από το ΔΙΚΕΨΥ, καθώς και στην «Ειδική Αγωγή και Προαγωγή Ψυχικής Υγείας στο Σχολικό Περιβάλλον» από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Έχει επίσης άδεια ασκήσεως επαγγέλματος λογοθεραπευτή από την Περιφέρεια Αττικής.

Από το 2009 εργάζεται σε κέντρα ειδικών θεραπειών της ειδικής αγωγής έχοντας αποκτήσει εμπειρία σε πληθώρα διαταραχών, όπως διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές, εγκεφαλική παράλυση, διαταραχές σίτισης, δυσπραξία, αρθρωτικές και φωνολογικές διαταραχές, τραυλισμό και καθυστέρηση λόγου και ομιλίας.

Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε κέντρο ημέρας για παιδιά και εφήβους με αυτισμό, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ως παράλληλη στήριξη σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

Έχει εκπαιδευτεί σε αρκετές θεραπευτικές μεθόδους, όπως Palin Parent – Child Interaction (PCI), Oral Placement Therapy (OPT), Feeding Therapy, Αναπτυξιακή Λεκτική Δυσπραξία και SIMATA, TEACCH, M.O.R.E. ,PECS, A.B.A. & O.P.T. για μη ομιλούντα παιδιά με ΔΑΦ και την Εντατική Αλληλεπίδραση.

Τέλος, έχει πιστοποιηθεί στην χορήγηση των εργαλείων αξιολόγησης: ΜΕΤΑφων TEST και Λογόμετρο.

Ενταξιακο Κεντρο Παιδιου και Εφηβου, i.c.CAN

Παρατηρείτε κάτι ανησυχητικό στην ανάπτυξη του παιδιού σας; Η διεπιστημονική ομάδα του κέντρου μας είναι στη διάθεσή σας για τυχόν απορίες και προβληματισμούς σας.
  • 210 96 19 445
  • info@ic-can.gr
  • Αττικής 44, Άνω Γλυφάδα
Επικοινωνήστε Μαζί Μας!