Μαριλένα Ιωαννίδου

  • Home
  • Μαριλένα Ιωαννίδου
Εργοθεραπεύτρια

Μαριλένα Ιωαννίδου

Η Ιωαννίδου Μαριλένα είναι απόφοιτη του τμήματος της εργοθεραπείας του Queen Margaret University, σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Συνεχίζει τις σπουδές της στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της «Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης» στο University Of East London.

Στο πλαίσιο των βασικών σπουδών της έχει πραγματοποιήσει κλινική άσκηση σε εξειδικευμένα κέντρα με παιδιατρικό πληθυσμό στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Συμμετέχει συνεχώς σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις για να παραμένει ενημερωμένη αναφορικά με τις νέες μεθόδους και προσεγγίσεις και παρακολουθεί εργοθεραπευτικές εποπτείες.

Συνεργάζεται με κέντρα ειδικών θεραπειών αναλαμβάνοντας παιδιά με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή, Δ.Ε.Π.Υ, διαταραχές κινητικού συντονισμού και άλλες ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Τέλος, από τον Ιουνίου του 2023, η Ιωαννίδου Μαριλένα είναι συνεργάτης του πρωινού προγράμματος πρώιμης παρέμβασης του κέντρου μας.

Ενταξιακο Κεντρο Παιδιου και Εφηβου, i.c.CAN

Παρατηρείτε κάτι ανησυχητικό στην ανάπτυξη του παιδιού σας; Η διεπιστημονική ομάδα του κέντρου μας είναι στη διάθεσή σας για τυχόν απορίες και προβληματισμούς σας.
  • 210 96 19 445
  • info@ic-can.gr
  • Αττικής 44, Άνω Γλυφάδα
Επικοινωνήστε Μαζί Μας!