Κοντιζά Έλενα

  • Home
  • Κοντιζά Έλενα
Ψυχολόγος

Κοντιζά Έλενα

Η Κοντιζά Έλενα είναι Ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Κλινική Ψυχολογία Παιδιών και Εφήβων – MSc in Clinical Child and Adolescent Psychology του Πανεπιστημίου Utrecht University της Ολλανδίας. Επιπλέον, έχει μετεκπαιδευτεί στην Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία και Ψυχολογική Αξιολόγηση Παιδιών και Εφήβων στο πρόγραμμα «Developmental Psychopathology and psychological assessment» του Πανεπιστημίου της Ουτρέχτης. Ακόμη, έχει ολοκληρώσει τετραετή εκπαίδευση στην ψυχοθεραπεία Γνωσιακής-Συμπεριφοριστικής προσέγγισης στην Εταιρεία Γνωσιακών-Συμπεριφοριστικών Σπουδών.

 

Η επιστημονική της δραστηριότητα είναι τόσο κλινική όσο και ερευνητική. Έχει εργαστεί ιδιωτικά ως ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια σε κέντρα ειδικών θεραπειών παιδιών και εφήβων, όπως επίσης και σε κέντρα ψυχοθεραπείας ενηλίκων. Ταυτόχρονα, έχει εργαστεί ιδιωτικά και ως συνοδός παράλληλης στήριξης στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Σε ερευνητικό επίπεδο, έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες παρουσιάζοντας εργασίες σχετικές με θέματα ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας, ενώ, παράλληλα, έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε περιοδικά του εξωτερικού. 

Ενταξιακο Κεντρο Παιδιου και Εφηβου, i.c.CAN

Παρατηρείτε κάτι ανησυχητικό στην ανάπτυξη του παιδιού σας; Η διεπιστημονική ομάδα του κέντρου μας είναι στη διάθεσή σας για τυχόν απορίες και προβληματισμούς σας.
  • 210 96 19 445
  • info@ic-can.gr
  • Αττικής 44, Άνω Γλυφάδα
Επικοινωνήστε Μαζί Μας!