Μαρία Μιχαλάκη

  • Home
  • Μαρία Μιχαλάκη
Σύμβουλος - Θεραπεύτρια Οικογένειας & Ζεύγους

Μαρία Μιχαλάκη

Η Μαρία Μιχαλάκη είναι Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης PdC, Εμψυχώτρια ομάδας, Story Play Therapist και Σύμβουλος – Θεραπεύτρια οικογένειας και ζεύγους.

Είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος προσωπικής Ανάπτυξης με την Expansion Method από το Ελληνικό Κέντρο συναισθημάτων και τον ACTA Τεχνοβλαστός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με επαγγελματική άδεια χρήσης της μεθόδου.

Είναι πτυχιούχος του κέντρου ΕΜΨΥΧΩΣΙΣ, στην Εμψύχωση ομάδας με τη μέθοδο της συνθετικής παιχνιόδρασης. Αναγνωρισμένο από τον Βρετανικό φορέα NOCN level 7 (Master). Πιστοποίηση στις Συμβουλευτικές Δεξιότητες αναγνωρισμένη από τον NOCN level 5.

Διαθέτει 15μηνη πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην θεραπεία μέσω της τέχνης με έμφαση στα εικαστικά.

Είναι Πιστοποιημένη Story play θεραπεύτρια από την Play Therapy Greece και εγγεγραμμένη στα μητρώα των θεραπευτών του Story play.

Διαθέτει πιστοποίηση από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών:

1) Συμβουλευτική και θεραπεία οικογένειας και Ζεύγους.

2) Εναλλακτικές ψυχολογικές θεραπείες.

Από το Κέντρο επιμόρφωσης και δια βίου μάθησης του Πανεπιστημίου Πατρών έχει πιστοποιητικό επιμόρφωσης με τίτλο “ΑΥΤΙΣΜΟΣ: ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ” (450 ώρες) και από το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ Πιστοποιητική στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Ψυχοκινητικής ανάπτυξης και συμπεριφοράς”.

Έχει ετήσιες επιμορφώσεις από το ΕΚΠΑ στον τομέα των παιδαγωγικών και συγκεκριμένα:

1) Στο παραμύθι στην εκπαίδευση δημιουργική ανάγνωση και αξιοποίηση,

2) Παραμύθι και θεατρική παράσταση,

3) Θέατρο στην εκπαίδευση, θεατρική αγωγή και επιμόρφωση.

Αυτή την στιγμή παρακολουθεί το 3 ο έτος για την απόκτηση του πτυχίου Συμβούλου Ψυχικής Υγείας του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων σε συνεργασία με τον ACTA Τεχνοβλαστός του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Ενταξιακο Κεντρο Παιδιου και Εφηβου, i.c.CAN

Παρατηρείτε κάτι ανησυχητικό στην ανάπτυξη του παιδιού σας; Η διεπιστημονική ομάδα του κέντρου μας είναι στη διάθεσή σας για τυχόν απορίες και προβληματισμούς σας.
  • 210 96 19 445
  • info@ic-can.gr
  • Αττικής 44, Άνω Γλυφάδα
Επικοινωνήστε Μαζί Μας!