Αναστασία Παπασπυροπούλου

  • Home
  • Αναστασία Παπασπυροπούλου
Ψυχολόγος

Αναστασία Παπασπυροπούλου

Η Παπασπυροπούλου Αναστασία είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Είναι τελειόφοιτη του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Σχολική Ψυχολογία» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Έχει εκπαιδευτεί στη διαγνωστική αξιολόγηση και στη χορήγηση ψυχομετρικών δοκιμασιών (WISCV), στις προβολικές δοκιμασίες TAT-CAT, καθώς και στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό εφήβων και ενηλίκων.

Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος σε κέντρο δημιουργικής απασχόλησης πραγματοποιώντας δραστηριότητες κοινωνικο-συναισθηματικής αγωγής σε παιδιά, αλλά και σε σχολείο ως παράλληλη στήριξη.

Έχει πραγματοποιήσει την πρακτική της άσκηση προπτυχιακά στην Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας και μεταπτυχιακά ως σχολική ψυχολόγος στο 1ο ΚΕΔΑΣΥ Δ’ Αθήνας, στο ΓΕΛ Ερμιόνης και στην Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας για παιδιά «Παιδόπολη Άγιος Ανδρέας».

Έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να συμμετέχει σε πλήθος σεμιναρίων και επιμορφώσεων σχετικά με την ψυχική υγεία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων. Στο παρόν εκπαιδεύεται στο ετήσιο πρόγραμμα «Συστημική θεραπεία με παιδιά 3-12 ετών. Η τέχνη και το παιχνίδι στη θεραπευτική συνεδρία» στο Εργαστήριο Συστημικής Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής, Ροδάκινο.

Ενταξιακο Κεντρο Παιδιου και Εφηβου, i.c.CAN

Παρατηρείτε κάτι ανησυχητικό στην ανάπτυξη του παιδιού σας; Η διεπιστημονική ομάδα του κέντρου μας είναι στη διάθεσή σας για τυχόν απορίες και προβληματισμούς σας.
  • 210 96 19 445
  • info@ic-can.gr
  • Αττικής 44, Άνω Γλυφάδα
Επικοινωνήστε Μαζί Μας!