Κωνσταντίνα Ρέβη

  • Home
  • Κωνσταντίνα Ρέβη
Λογοθεραπεύτρια

Κωνσταντίνα Ρέβη

Η Ρέβη Κωνσταντίνα είναι τελειόφοιτη του τμήματος Λογοθεραπείας από το Queen Margaret University of Edinburgh το 2009, (BSc in Logopedics) ενώ έχει μετεκπαιδευτεί στις «Μαθησιακές Δυσκολίες» από το ΔΙΚΕΨΥ.

Από το 2009 εργάζεται σε κέντρα ειδικών θεραπειών της ειδικής αγωγής σε παιδιατρικό πληθυσμό, έχοντας αποκτήσει εμπειρία σε μία ευρεία γκάμα διαταραχών, όπως Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές (ΔΑΔ), Δ.Ε.Π.Υ., Νοητική Υστέρηση, Εγκεφαλική Παράλυση, Δυσπραξία, Αρθρωτικές και Φωνολογικές Διαταραχές, Τραυλισμό και Καθυστέρηση Λόγου και Ομιλίας. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ως συνοδός παράλληλης στήριξης σε ειδικό πληθυσμό παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, που απαντάται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Τέλος, έχει εκπαιδευτεί σε αρκετές θεραπευτικές μεθόδους, όπως P.R.T (Pivotal Response Treatment), Σύστημα Επικοινωνίας Μέσω Ανταλλαγής Εικόνων (PECS), Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς (A.B.A.), ενώ έχει παρακολουθήσει επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια, τα οποία και αφορούν νευρολογικές και νευροαναπτυξιακές διαταραχές.

Ενταξιακο Κεντρο Παιδιου και Εφηβου, i.c.CAN

Παρατηρείτε κάτι ανησυχητικό στην ανάπτυξη του παιδιού σας; Η διεπιστημονική ομάδα του κέντρου μας είναι στη διάθεσή σας για τυχόν απορίες και προβληματισμούς σας.
  • 210 96 19 445
  • info@ic-can.gr
  • Αττικής 44, Άνω Γλυφάδα
Επικοινωνήστε Μαζί Μας!