Ελευθερία Σαμόλη

  • Home
  • Ελευθερία Σαμόλη
Εργοθεραπεύτρια

Ελευθερία Σαμόλη

Η Ελευθερία Σαμόλη σπούδασε Εργοθεραπεία στην Σχολή Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και είναι κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Εργοθεραπευτή. Συνέχισε τις Mεταπτυχιακές της σπουδές στο Αναπτυξιακό και Θεραπευτικό Παιχνίδι στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Επιστημών στο Swansea University, Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαθέτει κλινική εμπειρία ως εργοθεραπεύτρια με παιδιά διαφόρων ηλικιών σε δομές Ειδικής Αγωγής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό όπως στο The Play and Leisure Opportunity Library, Student Union Day Nursery, κ.ά. Επίσης, έχει λάβει πιστοποίηση στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση (SI) και στην Εκπαίδευση Ομάδων, Sherborne Developmental Movement (SDM).

Τέλος, έχει παρακολουθήσει πολλαπλά επιμορφωτικά σεμινάρια σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της εργοθεραπείας και της εκπαίδευσης των παιδιών με αναπτυξιακές διαταραχές.

Ενταξιακο Κεντρο Παιδιου και Εφηβου, i.c.CAN

Παρατηρείτε κάτι ανησυχητικό στην ανάπτυξη του παιδιού σας; Η διεπιστημονική ομάδα του κέντρου μας είναι στη διάθεσή σας για τυχόν απορίες και προβληματισμούς σας.
  • 210 96 19 445
  • info@ic-can.gr
  • Αττικής 44, Άνω Γλυφάδα
Επικοινωνήστε Μαζί Μας!