Ζωή Ζαφειροπούλου

  • Home
  • Ζωή Ζαφειροπούλου
Εργοθεραπεύτρια

Ζαφειροπούλου Ζωή

Η Ζαφειροπούλου Ζωή είναι απόφοιτη του τμήματος Εργοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΑΤΕΙ Αθηνών με βαθμό Άριστα (βαθμός 8.71), ενώ ολοκληρώνει τις σπουδές της στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της «Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης» των Πανεπιστημίων Πατρών και Λευκωσίας.

Είναι εγγεγραμμένη στον σύλλογο Ελλήνων Εργοθεραπευτών και έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Παράλληλα, έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση (Κύκλος 1,2,3) και τη μέθοδο Floortime (The Greenspan Floortime Approach).

Συμμετέχει συνεχώς σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις για να παραμένει ενημερωμένη αναφορικά με τις νέες μεθόδους και προσεγγίσεις.

Στο πλαίσιο των βασικών σπουδών της έχει πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση στο Ασκληπιείο Βούλας καθώς και στο Νοσοκομείο Ημέρας του Αιγινητείου Νοσοκομείου.

Από το 2017 εργάζεται σε κέντρα ειδικών θεραπειών αναλαμβάνοντας την αξιολόγηση, το σχεδιασμό και την πραγμάτωση ατομικών και ομαδικών εργοθεραπευτικών προγραμμάτων σε παιδιά με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Τέλος, έχει πραγματοποιήσει εξωτερικά προγράμματα Κοινωνικοποίησης και Δραστηριοτήτων Καθημερινής Ζωής, ενώ έχει υπάρξει και εκπαιδεύτρια βοηθών εργοθεραπείας σε Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Ενταξιακο Κεντρο Παιδιου και Εφηβου, i.c.CAN

Παρατηρείτε κάτι ανησυχητικό στην ανάπτυξη του παιδιού σας; Η διεπιστημονική ομάδα του κέντρου μας είναι στη διάθεσή σας για τυχόν απορίες και προβληματισμούς σας.
  • 210 96 19 445
  • info@ic-can.gr
  • Αττικής 44, Άνω Γλυφάδα
Επικοινωνήστε Μαζί Μας!